#

Політикиня з Переяслава передала на фронт позашляховик (ФОТО)

09.06.2022 19:02
Політикиня з Переяслава передала на фронт позашляховик (ФОТО)
Фото з місця подій

Голова громадської організації "Команда Разумкова", прессекретарка ексспікера Верховної Ради Дмитра Разумкова Ольга Туній придбала автомобіль на користь потреб бійців із Переяслава, які нині обороняють Україну на передовій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Дружина переяславця Олександра Задорожнього, який захищав кордони країни з 2014 року в зоні АТО, а з перших днів повномасштабної війни відправився до східних регіонів, розповіла про історію придбання авто для чоловіка:

24 лютого почалося інше життя. Чоловік знову пішов на фронт, на передову. І ось у травні він у складі своєї бригади повернувся на переукомплектацію. Але ненадовго. Тому в цей час ми разом із небайдужими друзями почали щосили, де тільки це можливо, шукати допомогу. А потрібно все – спорядження, рації, турнікети, медикаменти, автомобіль. Вдалося підключити навіть міжнародних партнерів із Австрії.

Найскладнішим етапом виявився пошук можливостей для придбання автомобіля. Із проханням про допомогу Аліна Задорожня звернулася до Ольги Туній, із якою товаришували у шкільні роки. Свого часу батьки Ольги, родина лікарів, переїхали з Києва до Переяслава, тож все її дитинство пройшло тут.

Ольга Туній із теплом згадує рідний Переяслав:

Переяслав був та залишається для мене містом, де мешкають мої батьки, дідусь і бабуся, шкільні друзі, похресники, вчителі, тому я знаю всі проблеми, які є у нашому місті.

Цього разу вона теж не лишилася осторонь. Уже за кілька тижнів позашляховик Nissan X-Trail прибув у Переяслав. Сталося це буквально за кілька днів до відправлення хлопців на передову.

Нагадаємо, що у Ржищеві волонтери відправили для бійців ЗСУ 3 сітки, 37 килимків, а також шкарпетки та білизну.


Читати "Моя Київщина" у Telegram