#

Полковника Коваля звільнили з посади командира тероборони Київщини

25.12.2023 08:00
Полковника Коваля звільнили з посади командира тероборони Київщини
полковник Олександр Коваль

Полковник Олександр Коваль, командир 114 окремої бригади територіальної оборони, полишає посаду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Коваля на сторінці 114 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ у Facebook.

Олександр Коваль кадровий військовий. У 2009 році звільнився з військової служби, а у 2014 році добровільно повернувся в ту ж 72-гу бригаду. Коли в Київській області почала формуватися бригада територіальної оборони, Олександра Миколайовича запросили її очолити. 114-та окрема бригада Сил територіальної оборони є важливою ланкою у системі оборони України.

Командир подякував всім, поряд з ким долав всі воєнні виклики:

Згадуючи той шлях, хочу сказати, що для мене було найбільшою честю бути вашим командиром. Наші здобутки та досягнення завжди мотивували мене і давали привід гордості за бригаду. Також дякую за дружнє плече колективу, з яким ми гідно долали усі виклики. Я вірю в ваш потенціал та здатність опанувати  будь-яку критичну ситуацію, вистояти та показати приклад боротьби. Дякую вам за віру в мене, за вашу неймовірну самопожертву та відданість. Нехай наша бригада міцніє та досягає нових звитяг. Я вдячний кожному з вас за те, що ви робите для нашої країни. Дякую Вам за службу брати та посестри! Слава Україні!

Нагадаємо, що в Ірпінському ліцеї №3 відкрили виставку-реквієм "Янголи спорту".

Читати "Моя Київщина" у Telegram