#

Помер генеральний директор ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат"

30.07.2019 17:28
Помер генеральний директор ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат"
Віталій Баско

У неділю, 28 липня, помер Баско Віталій Олександрович генеральний директор ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Олександра Левченка у Faсebook.

"Від себе особисто та від імені колективу Обухівської міської ради висловлюю глибоку скорботу та щирі слова співчуття його рідним та близьким,- пише він. - Віталій Олександрович був зразком яскравої й талановитої особистості, досвідченим керівником та фахівцем своєї справи, людиною, яка весь час перебувала у творчому пошуку і не зупинялася на досягнутому".

Свою трудову діяльність він розпочав на комбінаті у 2008 році та понад дев’ять років беззмінно очолював підприємство на посаді генерального директора. 

Завдяки його наполегливій праці та організаторським здібностям, спрямованим на зростання авторитету підприємства, комбінат працює стабільно і стало тримає позицію флагмана целюлозно-паперової промисловості України. 

Крім того, Віталій Олександрович закінчив Орджонікідзевське вище зенітне ракетне командне училище військ протиповітряної оборони за фахом "інженер з експлуатації радіотехнічних засобів".

У 1981-2001 рр. служив у Збройних силах. Закінчив військову кар'єру в званні підполковника.

У 2001 році Віталій Олександрович прийшов до Групи компаній "Титан". До 2004 року очолював готель "Двіна" в Архангельську і туристичний комплекс "Малі Карели".

Баско з травня 2004 року був заступником голови адміністрації Архангельської області по роботі з органами місцевого самоврядування.

Після відходу з адміністрації регіону Віталій Олександрович був членом Ради директорів АТ "Архангельський ЦПК".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: