#

Понад 13 500 жителів Васильківщини залишилися без світла (ФОТО)

23.11.2020 11:15
Понад 13 500 жителів Васильківщини залишилися без світла (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 листопада, у Васильківському районі сталося знеструмлення через приватних осіб, які розвантажували автокраном човен із причепу автомобіля та порушили охоронну зону високовольтних ліній електропередач

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Facebook.

Автокран зачепив дволанцюгову високовольтну лінію "Фастов-1"- "Фастов-2", яка живить високовольтні підстанції "Зоря", "Калинівка" та "Плисецька". Подія сталася біля автозаправки, що знаходиться недалеко від міста Васильків на Одеській трасі.  

На щастя, ніхто з учасників події не постраждав від ураження струмом, але через їх недбалість були знеструмлені майже 13 500 клієнтів: завод цілодобового циклу виготовлення тротуарної плитки, один з терміналів ТЦ "Епіцентр" та жителі 15 населених пунктів: Калинівка, Кряжчі, Хлепча, Кожухівка, Здорівка, Путрівка, Кобці, Березанщина, Багрин, Діброва, Варовичі, Липське, Бобриця, Плесецьке, Данилівця, Васильків (частково).

О 22.10 світло повернули всім клієнтам за резервною схемою. Сьогодні протягом дня фахівці компанії мають закінчити ремонт пошкодженої лінії та переключити абонентів на постійну схему живлення, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що двох чоловіків підозрюють у скоєнні 32 крадіжок у Броварському та Васильківському районах.


Читати "Моя Київщина" у Telegram