#

Понад півтори тисячі учнів на Київщині здобувають освіту онлайн

07.09.2020 18:13
Понад півтори тисячі учнів на Київщині здобувають освіту онлайн
Фото з мережі Інтернет

У пресслужбі Київської ОДА повідомили, що станом на сьогодні, 7 вересня, на Київщині 14 закладів середньої освіти повністю або частково переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Наразі онлайн-освіту здобувають 1547 учнів з різних шкіл столичної області.

Відтак, повністю на дистанційне навчання переведені:

  • Васильківські школи №1 та №2
  • Застугнянська ЗОШ
  • Ірпінська ЗОШ № 15

Там, на жаль, захворіли вчителі, які контактували з колегами та дітьми. Педагогам зроблено тестування, в школах провели дезінфекцію приміщень, наразі встановлено карантин.

Ще 3 класи навчаються дистанційно в Пісківському НВО, Бучанській СЗОШ №5 та Богуславське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст 3 - гімназія.

За словами очільника КОДА Василя Володіна наразі на самоізоляції перебувають ряд дітей, вчителів та інших працівників сфери освіти, які мають підтверджене захворювання на коронавірус та не контактували з однокласниками та колегами.

Нагадаємо, що під час експедиції в Дніпровсько-Тетерівське лісомисливське господарство, що на півночі Київщини, Київський еколого-культурний центр знайшов рідкісну рослину-хижака, яка занесена в Червону книгу України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook