#

Попри війну, на Київщині побільшало підприємців, - КОВА

22.07.2022 14:40
Попри війну, на Київщині побільшало підприємців, - КОВА
Фото з мережі Інтернет

Попри повномасштабну війну росії проти України, що ускладнює підприємницьку діяльність, на Київщині кількість юридичних осіб збільшилася на 1 856, а фізичних оcіб-підприємців – на 4 898

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на телеграм-канал голови Київської ОВА Олексія Кулеби.

Очільник КОВА повідомив, що наразі у Київській області зареєстровано вже 191 906 суб’єктів малого та середнього бізнесу, що на 3,5% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2021 року. Олексій Кулеба зазначив:

Економіка в Україні поступово оживає – з'являються нові підприємства, ФОПи, бізнес відновлює роботу на тих територіях, де це можливо.  Для регіону важливо, аби підприємці поверталися до активного життя. Ми, зі свого боку, готові допомагати всім, хто відновлює свою діяльність у пристоличному регіоні.

Також повідомляють, що на базі Київської ОВА запроваджено регулярні зустрічі із представниками бізнесу для налагодження ефективної взаємодії між владою та підприємцями. Долучитися до них можуть всі охочі. Пропозиції та зауваження можна надсилати на e-mail Департаменту економіки та цифровізації: [email protected].

Нагадаємо, що наразі у Київській області зареєстровано близько 30 тисяч безробітних, що на 11% менше, ніж за аналогічний період 2021-го року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook