#

Попросив прихистку і викрав 250 тис грн: у Софіївській Борщагівці затримали зловмисника (ВІДЕО)

14.01.2023 09:00
Попросив прихистку і викрав 250 тис грн: у Софіївській Борщагівці затримали зловмисника (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У четвер, 12 січня, до Бучанського управління поліції Київщини звернулась 18-річна дівчина, яка переїхала з окупованого Маріуполя до Софіївської Борщагівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що в селі дівчина проживає одна, адже її батько-військовослужбовець  перебуває в полоні, а матір проживає за кордоном. Напередодні заявниця прихистила 17-річного однокласника з Маріуполя. Він повідомив подрузі, що знаходиться в евакуації за кордоном, а до України повернувся тимчасово. 

12 січня дівчина виявила, що гість зник, переказавши собі на карту 250 тисяч гривень з карти потерпілої та прихопивши її смартфон.

Менше доби знадобилося поліцейським, щоб виявити та затримати крадія: його розшукали аж на Волині. Нині зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 4 ст. 185 ККУ]. Фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 13 січня із-за кордону для поліцейських прибули термокомплекти та взуття від компанії "Under Armour" для комфортного несення служби.


Читати "Моя Київщина" у Telegram