#

Посилення карантину: жовту зону ввели в Бучі, помаранчеву – у Києво-Святошинському районі

21.08.2020 13:15
Посилення карантину: жовту зону ввели в Бучі, помаранчеву – у Києво-Святошинському районі
Фото з мережі Інтернет

Вчора, 20 серпня, на засіданні державної комісії з питань техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили жовту зону у місті Бучі, а помаранчеву – у Києво-Святошинському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Погляд.

Для визначення зон враховують чотири показники: завантаженість ліжок у лікарнях, середня кількість тестувань у регіоні, виявлення нових випадків коронавірусу та динаміка їхнього зростання.

Зазначимо, що введення помаранчевої зони означає, що до правил, які діють по всій країні, тобто в зеленій (носіння маски у громадських місцях, дистанція, антисептики, проведення масових заходів з не більше як 1 особою на 5 кв. м, заповненість кінотеатрів і театрів не більше, ніж на 50%, перевезення пасажирів лише на сидячих місцях) і жовтій зоні (додаються обмеження на відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди літнього віку), плюсують припинення діяльності закладів розміщення, окрім готелів, обмеження діяльності розважальних закладів і закладів харчування у нічний час, діяльності спортзалів, фітнес-залів, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також обмеження для масових заходів – 1 людина на 20 кв. м і не більше 100 осіб.

Нагадаємо, що у Бучі сталася ДТП, внаслідок якої один з водіїв вилетів через лобове скло.

Читати "Моя Київщина" у Telegram