#

Посол Азербайджану з делегацією відвідала Ірпінь (ФОТО)

28.04.2021 18:03
Посол Азербайджану з делегацією відвідала Ірпінь (ФОТО)
Фото з місця події

В Ірпінь завітала велика делегація на чолі із Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Ельмірою Ахундовою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Делегація взяла участь в урочистостях із нагоди 98-ї річниці з дня народження Заріфи Алієвої – лікаря-офтальмолога, дружини азербайджанського національного лідера Гейдара Алієва та матері сьогоднішнього глави Азербайджану Ільхама Алієва.

Мер міста зазначив, що Ірпінь має давні дружні стосунки з азербайджанською діаспорою. Саме азербайджанські партнери створили один із перших і найзатишніших парків Ірпеня – парк Дружби імені Заріфи Алієвої. Також ім’я цієї жінки носять одна із центральних вулиць Ірпеня та ірпінська школа №12.

Міський голова Олександр Маркушин зазначив:

Мені дуже приємно, що партнерство між Ірпенем та азербайджанською діаспорою з роками тільки міцніє. Дякую Надзвичайному Послу Ельмірі Ахундовій та голові "Об'єднаної діаспори азербайджанців України" Хікмету Джавадову за теплі і щирі слова про Ірпінь та мешканців нашого прекрасного міста. Завжди раді бачити в гостях! І щиро радіємо нашій дружбі!

Нагадаємо, що на двох перехрестях Ірпеня планують установити світлофори нового зразка.


Читати "Моя Київщина" у Facebook