#

Посвідчення водія за 800 грн: на Київщині затримали іноземця з фейковими документами

06.09.2022 10:52
Посвідчення водія за 800 грн: на Київщині затримали іноземця з фейковими документами
Фото з мережі Інтернет

Учора, 5 вересня, прикордонники виявили підроблені документи, наркотики та іноземців, що перевищили термін перебування в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

У громадянина Азербайджану 1975 року народження прикордонники виявили повністю підроблене водійське посвідчення, видане на його установчі дані. Іноземець розповів, що підробку придбав у мережі Інтернет за 800 гривень. Крім того, прикордонники зафіксували в чоловіка перевищення терміну перебування на території України. У громадянина Узбекистану 1985 року народження прикордонники зафіксували також перевищення терміну перебування в Україні майже в рік.

Виявити наркотики допомогли службові собаки, натреновані на пошук наркотичних засобів. У громадян України 1985, 1989 та 1990 року народження прикордонники виявили амфетамін та марихуану. Ще в одного українця 1986 року народження, якого зупинили для перевірки зафіксували стан наркотичного сп'яніння. Чоловік керував транспортним засобом марки Honda без відповідних документів на право керування транспортним засобом.

Для подальших правових дій громадян передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, що рятувальники Київщини заявили, що тримають ситуацію з торф'яними пожежами під контролем.

Читати "Моя Київщина" у Telegram