#

Пожежу на полігоні в Дівичках досі не загасили (ФОТО, ВІДЕО)

18.09.2020 15:49
Пожежу на полігоні в Дівичках досі не загасили (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 18 вересня, триває ліквідація займання трав'яного настилу та дерев на території військового полігону в селі Дівички Переяславського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

Нагадаємо, що вогонь спалахнув під час проведення навчальних стрільб 17 вересня. Спершу вогонь охопив 5 га території, однак станом на сьогодні, 18 вересня, ареал горіння складає 40 га трав’яного настилу та 10 га самостійних дерев.

На ліквідацію займання були направлені чергові караули 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Переяслав, 21-ДПРЧ м. Бровари, 28-ДПРЧ м. Яготин, та МПО с. Сошників Бориспільського району.

Всього залучено 12 одиниць техніки та 104 чоловіки особового складу, з них: від ЗСУ 5 одиниць техніки та 80 військовослужбовців; 2 одиниці техніки та 2 чоловіки особового складу Ржищінського військового лісгоспу; від ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 21 чоловік особового складу.

Наразі на місці пожежі чергують 4 одиниці техніки та 85 чоловік особового складу військовослужбовців, 2 одиниці техніки Ржищівського військового лісгоспу, від ДСНС 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: