#

Працівники поліції розшукують водія, який втік з місця ДТП у Борисполі

04.06.2020 17:30
Працівники поліції розшукують водія, який втік з місця ДТП у Борисполі
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 2 червня, в Борисполі на вулиці Київський Шлях зіткнулося два автомобіля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Водій автомобіля Ford, світло-зеленого кольору, здійснив зіткнення з транспортним засобом Skoda Superb. Водій автомобіля Ford спочатку зупинився, однак після короткого спілкування залишив місце автопригоди. Внаслідок ДТП автомобіль Skoda Superb отримав механічні пошкодження.

Відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається до водіїв, які в цей час проїжджали поблизу, а також громадян, які знаходилися на зупинках громадського транспорту, або ж просто прогулювалися вулицею, у разі наявності інформації про вищевказану пригоду або місце знаходження розшукуваного транспортного засобу, зателефонувати на лінію "102" або ж звернутися до відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП БПП в м. Бориспіль УПП в Київській області за адресою: м. Бориспіль, вул. Кошового. 4.

Нагадаємо, що 4 червня на швидкісній трасі Київ-Чоп поблизу села Калинівка Макарівського району позашляховик на повній швидкості влетів у фуру та загорівся.

Читати "Моя Київщина" у Facebook