#

Працівники поліції затримали чоловіка, який у Борисполі обікрав жінку (ВІДЕО)

02.02.2022 17:50
Працівники поліції затримали чоловіка, який у Борисполі обікрав жінку (ВІДЕО)
Фото з місця події

Правоохоронці Бориспільщини провели низку заходів та спіймали чоловіка, який у місті Бориспіль посеред білого дня проник до будинку та викрав гроші, які належали літній жінці

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, під час моніторингу мережі Інтереи правоохоронці Бориспільщини виявили допис та відео про те, як в місті Бориспіль невідомий чоловік заходить на подвір'я та через відчинені двері потрапляє до будинку. Викравши особисті речі господарів, крадій спокійно покидає територію домоволодіння.

До поліції про вказаний факт 26 січня повідомила 59-річна потерпіла. Жінка розповіла, що зловмисник викрав з її будинку гаманець з коштами та банківські картки.

Оперативники карного розшуку Бориспільського РУП провели низку заходів та вирахували маршрут зловмисника. Зрештою, крадія встановлено та затримано, ним виявився 41-річний місцевий житель.

З'ясовано, що правопорушник викрав гроші, які знаходилися в гаманці, а також зняв кошти з карток та витратив їх на особисті потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі поліцейські перевіряють причетність особи до вчинення інших злочинів.

Нагадаємо, що нещодавно в аеропорту "Бориспіль" прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у жінки 160 пігулок "1.2.3" та сироп, що містять псевдоефедрин.


Читати "Моя Київщина" у Telegram