#

Працівники соціальних служб відвідали неблагополучні родини у Рокитнянській ОТГ

14.01.2022 16:30
Працівники соціальних служб відвідали неблагополучні родини у Рокитнянській ОТГ
Фото з місця події

Стало відомо, що працівники соціальних служб здійснили планові виїзди по селищу Рокитне та у села Синява, Насташка, Нова Маківка, Маківка, Телешівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Рокитнянської ОТГ.

Було залучено для спільного виїзду у деякі сім’ї  спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, а також особу з інвалідністю.

У багатодітній родині, про яку надійшло повідомлення зроблено оцінку потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2008 року № 1005. Багатодітна матір з немовлятами була поміщена до дитячого відділення КНП "Рокитнянської центральної районної лікарні" для лікування та повного обстеження новонароджених близнят.

Під час виїзду в сім’ях, де пічне опалення було перевірено температурний режим, особливо в родинах з малолітніми дітьми. Родини, в яких діти шкільного віку були попереджені про відповідальність щодо пропусків навчального закладу без поважних причин.

Сім’ї та особи, які пролікувались від алкогольної залежності, отримали за місцем проживання психологічну підтримку. Такі родини та особи отримують психологічні послуги до повного одужання та налагодження емоційних контактів між членами родини. 

У родині де мати з інвалідністю має двох малолітніх дітей рекомендовано своєчасно звертатись до сімейного лікаря та виконувати усі рекомендації щодо здоров’я та планового відвідування КНП "Рокитнянський ЦПМСД". 

Також було відвідано особу з інвалідністю, документи якої в процесі оформлення у спеціалізований заклад. Працівники Центру придбали для неї продукти першої необхідності.

Нагадаємо, що упродовж тижня в селищі Рокитне Білоцерківського району ревнивець спалив два автомобілі знайомих своєї дружини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram