#

Працівники Вишгородської міськради вийшли на весняну толоку (ФОТО)

20.04.2018 11:43
Працівники Вишгородської міськради вийшли на весняну толоку (ФОТО)

У четвер, 19 квітня, у рамках проведення двомісячника благоустрою населених пунктів Вишгородського колектив Вишгородської районної державної адміністрації прибрав територію Національного музею-заповідника "Битва за Київ у 1943 році" у Нових Петрівцях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Участь у весняній толоці взяли голова адміністрації Вячеслав Савенок, перший заступник голови  Олександр Устименко, заступник голови Марина Мельник, керівник апарату Вікторія Потапенко, керівники та працівники структурних підрозділів адміністрації.

Спільними зусиллями на території музею було висаджено алею з 150 саджанців, прибрано 5 га території та зібрано і вивезено 500 пакетів опалого листя.

Колектив Вишгородської РДА висловлює подяку за організацію акції на території музею директору Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» Івану Віковану та ДП «Київська лісова науково-дослідна станція», Дніпровсько-Тетерівське державне лісомисливське господарство, ДП «Вищедубечанське лісове господарство» та ДП «Димерське лісове господарство» за надання саджанців.

Тож музей готовий приймати відвідувачів на заходи до Дня пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: