#

Правда про кандидатів: несамостійний Ференець

23.06.2019 13:27
Правда про кандидатів: несамостійний Ференець
Олександр Ференець

Стало відомо, як виборцям 92-го округу солідні бізнесмени "втюхують" чергового депутата Олександра Ференця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням насторінку Віталія Перебийноса в Facebook.

"Усі вже, мабуть, звернули увагу на діяльність на наших теренах Благодійного Фонду "Фортеця"? Ну ще б не звернути, адже біг-морди з ликом головного благодійника О. Ференця вже пару років не зникають із вулиць Сквири. Я також помітив і, оскільки трохи займаюся волонтерством, зацікавився можливістю співпраці. Але дивна річ, діяльність даного фонду не поширюється за межі…92-го виборчого округу" - зазначив Віталій Перебийніс.

Також на офіційному сайті благодійного фонду не вказано жодних реквізитів для надання допомоги небайдужими громадянами. Тож, як відомо, Олександр Ференець є єдиним донором коштів фонду імені самого себе.

Що ж відомо про Олександра Ференця? Він народився в селі Розкішна Ставищенського району. Закінчив два ВУЗи, а згодом працював в органах прокуратури. Дослужився до посади Фастівського міськрайонного прокурора, звідки вилетів із ганьбою за хабар (отримав за це 5 років умовно).

Олександр Ференець був керівником служби безпеки в "Баядера-груп", однієї з найбільших у Східній Європі горілчаних компаній (ТМ "Хлібний Дар", ТМ "Цельсій" та ін). У 2012 році його призначили генеральним директором мережі "Еко-маркет", де він пропрацював до 2015 року, а потім - БФ "Фортеця", фінансування якого здійснюють бізнесмени, які планують окупити свої інвестиції сторицею. "А потім, електорат, зробивши свій вибір на користь "мецената", "будівничого зупинок та дитмайданчиків", "роздарювача проднаборів, тостерів та ін", сидітиме біля телевізора і плюватиметься і чухатиме голову "я ж не думав, що воно таке…". Тож будьте обережні в своєму виборі", - зауважив Віталій Перебийніс.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: