#

Правоохоронці Березані зловили п’яного керманича автівки, який хотів втекти

02.07.2022 17:30
Правоохоронці Березані зловили п’яного керманича автівки, який хотів втекти
Фото з місця події

Учора, 1 липня, у місті Березань працівники зупинили водія авто Mazda, який викинув із вікна транспортного засобу недопалок цигарки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Патрульні зупинили чоловіка аби провести профілактичну бесіду, натомість чоловік почав тікати, не виконуючи вимогу поліцейських про зупинку.

Керманича було зупинено. Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд керманич погодився на місці, результат приладу Драгер — 3. 36 проміле.

На водія охоронці порядку склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (За порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП, транспортний засіб було евакуйовано на майданчик тимчасового тримання.

Нагадаємо, що 9 червня у Березані патрульні відсторонили від керування водія автомобіля у стані наркотичного сп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram