#

Правоохоронці Борисполя спіймали групу злочинців на авто ВАЗ, які пограбували бабусю (ФОТО)

04.12.2020 19:20
Правоохоронці Борисполя спіймали групу злочинців на авто ВАЗ, які пограбували бабусю (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині чоловіки попросили в бабусі води, літня жінка не відмовила та впустила невідомих на подвір’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Поки старенька спілкувалась з прихожою жінкою – чоловіки нишпорили по будинку, вишукуючи цінні речі. Вони вкрали 2 тис грн та ювелірні прикраси.

Проте Бабуся помітила, що у будинку відбувається щось підозріле та зателефонувала сину, який  відразу повідомив про подію правоохоронцям.

Пенсіонерка описала автомобіль, на якому втекли зловмисники, тож правоохоронці негайно розпочали невідкладні розшукові заходи. 

На пошуки, було орієнтовано всі наряди поліції Бориспільщини та суміжних районів.

Невдовзі, на автодорозі Київ-Харків наряд реагування патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ схожий за описом. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці виявили у салоні автівки викрадені прикраси та гроші. Їх вилучили у якості речових доказів.

Шістьох злодіїв працівники поліції затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились жителі Донеччини, Запоріжжя та Дніпропетровської області ромської народності.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що у місті Українка на жінку, яка йшла додому, напав невідомий чоловік та пограбував її.


Читати "Моя Київщина" у Telegram