#

Правоохоронці Бучанщини відвідали неблагополучні сім'ї

08.12.2021 12:50
Правоохоронці Бучанщини відвідали неблагополучні сім'ї
Фото з місця події

Стало відомо, що інспектори ювенальної превенції Бучанського районного управління поліції спільно зі службою у справах дітей Макарівської селищної ради відвідали сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

У дописі наголошується, що особливу увагу правоохоронці приділяють неповнолітнім, які виховуються в родинах, що опинились в складних життєвих обставинах. Адже найчастіше саме в таких сім’ях батьки не приділяють належної уваги своїм дітям, не займаються їх вихованням. Аби своєчасно виявити негативні явища в таких сім’ях, поліцейські спільно із представниками соціальних служб регулярно відвідують родини та перевіряють побутові умови, психологічний та фізичний стан дітей, а також виконання батьками своїх обов'язків.

За результатами проведених заходів інспектор ювенальної превенції виявила неналежне виховання дитини та склала адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Поліцейські звертаються до усіх громадян:

Не будьте байдужими, якщо поруч із вами є сім’ї, де діти виховуються у неналежних умовах проживання чи батьки зловживають спиртними напоями, телефонуйте на спецлінію "102".

Нагадаємо, що 10 грудня 2021 року в Бучі відбудеться офіційне відкриття центру підтримки підприємців "Дія.Бізнес".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: