#

Правоохоронці готові забезпечити зґвалтованій кагарличанці цілодобову охорону

26.06.2020 08:26
Правоохоронці готові забезпечити зґвалтованій кагарличанці цілодобову охорону
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київщини запевняє, що потерпіла від насильницьких дій кагарлицьких правоохоронців отримає охорону за потребою, однак у разі необхідності їй готові надати цілодобовий захист

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Ймовірно, таку заяву в поліції зробили через ствердження адвокатки 26-річної потерпілої. Злата Симоненко заявила, що зґвалтована дівчина й досі перебуває без охорони незважаючи на постанову прокурора про забезпечення відповідною охороною.

Натомість у поліції запевняють, що охорона дівчині надається за її потребою та на час судових засідань. Окрім того, у її будинку встановлена тривожна кнопка для негайного виклику поліцейських. Ба більше, наказ про надання охорони був підписаний начальником ГУНП в Київській області Андрієм Нєбитовим ще 17 червня. Організацію забезпечення охорони покладено на полк поліції особливого призначення.

Правоохоронці апелюють до особистої заяви потерпілої, у якій та вказала на необхідність забезпечення їй заходів безпеки "при потребі та під час судових засідань". Тож для негайного виклику поліцейських жінка може скористатися тривожною кнопкою, яка встановлена в неї вдома. До того ж, у поліції говорять, що готові забезпечити потерпілій цілодобову охорону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook