#

Правоохоронці Київщини прочісували ліс в пошуках двох малолітніх втікачів

25.07.2020 18:33
Правоохоронці Київщини прочісували ліс в пошуках двох малолітніх втікачів
Фото з місця події

Сьогодні, 25 липня, у селі Сулимівка Яготинського району цілий особовий склад місцевого відділення поліції розшукував двох малолітніх втікачів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Зауважимо, що двоє хлопчиків 8 та 10-річного віку звечора пішли з дому і не повернулися. Мати меншого хлопчика зателефонувала на спецлінію 102 вранці, о 6.30 год, оскільки упродовж ночі самотужки його не змогла знайти.

Старшого втікача батьки теж шукали, однак до поліції за допомогою не звертались.

Відтак на пошуки малолітніх втікачів був задіяний особовий склад місцевого відділення поліції, ювенальні поліцейські, до них долучились небайдужі люди.

Активні пошуки тривали майже годину. Зниклих дітей шукали на території села, в лісі, згодом помітили хлопчаків біля водойми – ті збиралися купатися. Зауважимо, що діти зізналися поліцейським, що дізнавшись про те, що їх шукають, вони навмисне ховалися від працівників поліції.

Ночували втікачі у будинку, з якого виїхали господарі. На щастя, нічого лихого з дітьми не трапилось і їх правоохоронці неушкодженими повернули батькам.

Нагадаємо, що 14-річний Руслан Грегуля, який втік із Центру соціально-психологічної реабілітації в селі Ємчиха Миронівського району, був оголошений в розшук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook