#

Правоохоронці Київщини продовжують зберігати у області порядок

15.04.2022 13:05
Правоохоронці Київщини продовжують зберігати у області порядок
Фото з місця події

У Київській області за добу працівники поліції затримали кілька мародерів та продовжували придіятися наркозлочинності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області.

У Бучанському районі продовжується розмінування території, пошук та виявлення безвісти зниклих громадян. Крім цього, триває вивіз загиблих, так за добу правоохоронці оглянули та вивезли 29 тіл. Також затримали дві групи мародерів у Ірпені.

На Вишгородщині тривають зачистки звільнених від окупантів територій, в тому числі із залученням приданих сих. Поліція також затримала мародера з Хотянівки, який викрав з підприємства сільськогосподарську техніку.

У Броварах 35-річний місцевий житель пограбував перехожого, вирвавши з рук сумку з цінним майном. Зловмисника виявили та затримали. Поліцейські Броварщини також провідали родини, які опинились у складних життєвих обставинах.

В Білій Церкві у 36 та 43-річного лиходіїв вилучили амфетамін, а на Фастівщині поліцейські вилучили у 42-річного чоловіка канабіс.

Поліція Бориспільщини виявила чотири факти незаконного зберігання наркотиків. Поліцейські Переяслава виявили у 32-річного місцевого мешканця канабіс, пристрої для паління та амфетамін. Також зілля вилучили у 22-річного молодика в селі Вінинці та у 24-річної жительки села Циблі.

Наразі поліція продовжує посилено нести службу, фіксувати руйнування житлових будинків, виявляти тіла загиблих в наслідок бойових дій, документувати воєнні злочини агресора та допомагати громадянам подолати наслідки окупації.

Нагадаємо, що 14 квітня у міста Біла Церква зупинили водія автомобіля ВАЗ за порушення ПДР.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: