#

Правоохоронці у Гостомельській ОТГ затримали нетверезого водія на авто Fiat

03.02.2022 15:55
Правоохоронці у Гостомельській ОТГ затримали нетверезого водія на авто Fiat
Фото з мережі Інтернет

Учора, 2 лютого, у селі Мощун Гостомельської ОТГ патрульні передали слідчим нетверезого водія, який намагався відкупитися від відповідальності

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook, перевіряючи документи, інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат - 1,19 проміле.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, водій без дозволу сів до службового автомобіля та поклав на сидіння грошові кошти з проханням не складати протокол. Керманичу повідомили про кримінальну відповідальність за такі діяння, проте останній наполягав на своєму.

Інспектори склали на керманича протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли постанову за ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та викликали слідчо-оперативну групу для фіксування неправомірної вигоди службовим особам.

Нагадаємо, що 31 січня на території аеропорту "Бориспіль" молодик запропонував патрульним неправомірну вигоду за відсутність водійського посвідчення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram