#

Правоохоронці затримали чоловіка, який у Білій Церкві пошкодив шість автівок (ВІДЕО)

14.01.2022 16:00
Правоохоронці затримали чоловіка, який у Білій Церкві пошкодив шість автівок (ВІДЕО)
Зловмисник

Учора, 13 січня, у місті Біла Церква чоловік із невідомих причин порізав шини та розтрощив дзеркала заднього виду шістьох автівок

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, 13 січня близько 9-ї години до поліції надійшло повідомлення про пошкодження п'яти легковиків по вулиці Київська.

Водночас, коли слідчі працювали на місці події, об 11-й годині до поліції надійшло ще одне повідомлення. Як виявилось, перехожі побачили чоловіка, який порізав шину ще однієї автівки та чекали приїзду поліцейських.

Під час огляду місця події поліцейські в якості речового доказу вилучили автомобільні шини та ніж з-під сусіднього автомобіля, який зловмисник встиг викинути.

Чоловіка затримали у порядку ст.208 Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що 14 січня у Білій Церкві водій вантажівки Mercedes, який працює на будівництві, допустив зіткнення з легковим автомобілем Skoda.


Читати "Моя Київщина" у Telegram