#

Правоохоронці затримали киян, які підпалили будинок бабусі у Золочівській ОТГ (ФОТО)

21.09.2022 11:40
Правоохоронці затримали киян, які підпалили будинок бабусі у Золочівській ОТГ (ФОТО)
Фото з місця події

На початку вересня у селі Гнідин Золочівської ОТГ загорівся будинок, але, на щастя, пожежу ліквідували

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, внаслідок горіння було пошкоджено фрагмент зливної труби та стіну помешкання.

Далі правоохоронці з'ясували, що зловмисники кинули на подвір’я будинку пляшку зі запальною сумішшю. Після чого поїхали на автомобілі у невідомому напрямку.

Співробітники управління карного розшуку в Київській області спільно з працівниками Бориспільського райуправління поліції встановили зловмисників, ними виявилися три столичні жителі від 30 до 40 років.

Андрій Нєбитов сказав:

Один зі зловмисників доволі знана персона у кримінальних колах, з відповідними "мастями" на тілі. Нині усім загрожує до 10 років позбавлення волі. Прикро, що конфлікт боргових відносин дехто і досі намагається вирішити вогнем, або у інший кримінальний спосіб. Повторюю, усі такі "рєшали" пошкодують за скоєне. Рано чи пізно вас таки розбудить слідчий та спецпідрозділ.

Далі правоохоронці встановили, що лиходії здійснили підпал через конфлікт щодо боргових відносин. Паліїв затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За замах на умисне пошкодження майна слідчі повідомили всім фігурантам про підозру [ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 ККУ]. Досудове розслідування триває. Зловмисникам загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, що 16 вересня в селі Мазінки на Бориспільщині сталася пожежа, у якій загинули дві людини.



Читати "Моя Київщина" у Telegram