#

Правоохоронці затримали ще одного учасника стрілянини в Броварах

29.05.2020 12:30
Правоохоронці затримали ще одного учасника стрілянини в Броварах
Фото з місця події

Прокуратура Київської області повідомила про затримання 11 учасників перестрілки в Броварах, яка сталася сьогодні вранці, 29 травня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Проти учасників стрілянини порушено кримінальну справу за статтею хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Наразі затримано 11 осіб. Проводяться першочергові слідчі дії, триває огляд місця події та вживаються заходи до встановлення усіх учасників події, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що причиною стрілянини стала конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями.

Голова МВС Арсен Аваков опублікував фото з місця події у своєму Twitter. Він повідомив, що тривають масові затримання.

Перестрілка вранці в Броварах - відгомін корупції визначення квот перевізників, залучення банд в боротьбі за маршрути перевезень. Будемо лікувати!. 10 затриманих вже, масові затримання тривають. Виконавчі органи Києва та області зобов'язані - у вас ..прогнило, - написав Аваков.

Заступник очільника МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook додав, що стрілянина сталася між угрупованнями, які "кришують" перевезення маршруток.

Кримінальні розбірки – це результат непрозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників, що відповідають за цей напрям в Київській області, - повідомив Геращенко.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 травня, у місті Бровари десятки озброєних невідомих напали на місце стоянки однієї із маршруток міста та відкрили по ній вогонь.

Читати "Моя Київщина" у Facebook