#

Правоохоронці затримали жителя Студениківської ОТГ, який "замінував" аеропорт "Бориспіль"

15.02.2022 12:45
Правоохоронці затримали жителя Студениківської ОТГ, який "замінував" аеропорт "Бориспіль"
Фото з місця події

Учора, 14 лютого, до працівників поліції зателефонував чоловік та розповів про замінування аеропорту "Бориспіль"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області, задля уникнення відповідальності чоловік повідомив, що він перебуває в місті Харків.

У поліції зауважують:

Згідно затверджених інструкцій, працівники вибухотехнічної служби Головного управління спільно із поліцейськими аеропорту, працівниками полку особливого призначення Київської області, інспекторами патрульної поліції в м. Бориспіль, кінологічною службою Київщини та авіаційної безпеки обстежили приміщення терміналу "Д" та прилеглу територію аеропорту. Під час перевірки будь-яких підозрілих предметів виявлено не було. Аеропорт "Бориспіль" свою роботу не припиняв та працює в штатному режимі.

Далі поліцейські почали проводити низку заходів та встановили особу правопорушника. "Замінував" аеропорт 61-річний житель села Козлів Студениківської ОТГ, який під час затримання знаходився в селі Семенівка в стані алкогольного сп’яніння.

Правоохорнці затримали літнього порушника. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" митники виявили у пасажира таблетки, які місять в своєму складі прекурсор псевдоефедрин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook