#

Правоохоронці зупинили у Березані нетверезого водія з небезпечними речовинами

06.09.2021 13:00
Правоохоронці зупинили у Березані нетверезого водія з небезпечними речовинами
Фото з місця події

Учора, 5 вересня, у місті Березань працівники поліції зупинили водія Daewoo Nexia з ознаками сп’яніння, який намагався уникнути відповідальності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Під час спілкування з 30-річним водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду останній відмовився.

Для уникнення відповідальності керманич запропонував неправомірну вигоду патрульним. Інспектори нагадали про кримінальну відповідальність за такі діяння.

У зв’язку з тим, що водій ввів себе підозріло, охоронці правопорядку вирішили провести поверхневу перевірку особи та автомобіля. В попільничці інспектори виявили згорток з речовиною рослинного походження, схожу на наркотичну.

Патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Позбавлений правом керування транспортним засобом) КУпАП, а також викликали слідчо-оперативну для вилучення речовини та надання правової кваліфікації діям водія.

Нагадаємо, що в селі Войтове Згурівської ОТГ знайшли грушу, якій близько 200 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram