#

Праву руку ексгубератора-хабарника Мельничука призначили керівником ДПЗКУ

29.04.2020 15:50
Праву руку ексгубератора-хабарника Мельничука призначили керівником ДПЗКУ
Максим Мельничук

Стало відомо, що тимчасово виконуючим обов'язки голови правління "Державної продовольчо-зернова корпорації" призначили Василя Коваленка, який раніше займав посаду заступника голови

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Економічна правда", це розповів нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Коваленко з 1994 по 2002 служба в органах внутрішніх справ України З 2003 –2016 займав керівні посади в приватних бізнес структурах

Протягом 2016 – 2018 очолював департамент з питань взаємодії з правоохоронними органами, внутрішнього аудиту, антикорупційної діяльності та оборонної роботи Київської обласної державної адміністрації.

Основними напрямками роботи тодішнього новоствореного департаменту була співпраця з правоохоронними органами та наведення порядку в самій будівлі Київської ОДА. Зокрема, департамент мав відслідковувати, як службовці виконують розпорядження голови адміністрації та його заступників.

До цього призначення Коваленко працював радником Максима Мельничука, який, як пише "Трибуна Бровари", разом з своїй заступником Ігорем Любко запідозрили у незаконних махінаціях керівницю Департаменту АПК Київщини і почали вимагати в неї частину грошей, погрожуючи звільненням.

З 2018 року Коваленко став радник голови Правління АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", а з 21 серпня 2019 р. - заступник голови правління АТ "ДПЗК.

Також нагадаємо, що наразі на території Київської області працює 49 центрів надання адміністративних послуг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: