#

Представники "Батьківщини" хочуть повернутися у президію Київоблради

03.08.2020 17:51
Представники "Батьківщини" хочуть повернутися у президію Київоблради
Фото з мережі Інтернет

Голова ВО "Батьківщина" на Київщині виступив із офіційним зверненням, у якому закликав усі демократичні партії до об’єднання зусиль з метою стабілізації роботи Київської обласної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт ВО "Батьківщина" у Київській області.

Варто зауважити, що такому зверненню Костянтина Бондарєва передувала заява про відставку таскладання депутатського мандату тепер уже ексголови Київської облради МиколиСтариченка.

На думку представників ВО "Батьківщина", відставка Стариченка свідчить про політичну кризу в обласному самоврядуванні, тому, за словами Костянтина Бондарєва, наразі доцільним буде об’єднати зусилля усіх демократичних партій задля стабілізації ситуації.

Відтак ми, представники демократичних політичних сил, маємо взяти на себе відповідальність за налагодження роботи місцевого самоврядування у Київській області. Тому я звертаюся до Вас з пропозицією створити ініціативну групу для переговорного процесу щодо формування робочих органів Київської обласної ради для стабілізації її діяльності, – йдеться в офіційному зверненні Бондарєва.
Читайте також: Проститутка на пенсії: чому Стариченко склав повноваження голови Київської облради.
Імовірно, такі дії з боку "Батьківщини" мають на меті повернення впливу в Київській облраді, адже раніше крісло керівника майже чотири роки займала представниця цієї фракції Ганна Старикова, яку звільнили у травні 2019 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram