#

Представники бізнесу Київщини обговорили переваги екологічного маркування

20.02.2024 10:30
Представники бізнесу Київщини обговорили переваги екологічного маркування
Фото з мережі інтернет

За ініціативи Київської обласної військової адміністрації відбувся семінар для представників бізнесу "Екологічне маркування та єдиний ринок ЄС"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Захід пройшов у онлайн форматі, його партнерами виступили Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та ВГО "Жива планета".  Заступниця голови КОДА Леся Карнаух під час семінару зазначила:

Сьогодні все більше споживачів віддають перевагу товарам та послугам з поліпшеними характеристиками щодо їх впливу на довкілля та здоров’я людини. Одним з основних критеріїв такого вибору є екомаркування продукції яка пройшла екологічну сертифікацію. Розвиток виробництва екологічно сертифікованої продукції дозволить відновити Київщину за принципом Build Back Better and Greener що вплине на економічне зростання регіону.

Під час семінару учасники обговорили переваги і вимоги застосування екологічного маркування, поділилися набутим досвідом та історіями успіху, розглянули результати маркетингових досліджень, можливу технічну допомогу та інші форми фінансової підтримки українських виробників на шляху до зеленої трансформації.

Нагадаємо, що Головне управління ДПС у Київській області виявило мережу ювелірних магазинів на Київщині, де продавали ювелірні вироби без фіскалізації розрахункових операцій.

Читати "Моя Київщина" у Facebook