#

Премії мера Таращі втричі більші за оклад (ФОТО)

21.09.2022 20:40
Премії мера Таращі втричі більші за оклад (ФОТО)
Михайло Кривошеєв

"Моя Київщина" подала запит до Таращанської міськради, щоб дізнатися про зарплату керівництва громади за період війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Згідно з отриманими даними, голова міськради Михайло Кривошеєв у період березень-липень 2022 року мав оклад у 15 тис. грн. При цьому щомісячна премія посадовця складала від 36 до 46 тис. грн. Також він кожного місяця отримував до 10 тис. доплати за вислугу років та "високі досягнення у праці".

За той самий період у 2021 році він отримував оклад розміром близько 12 тис. грн. Премія тоді була меншою, але все одно перевищувала оклад приблизно втричі.

Заступник Кривошеєва за період березень-липень 2022 року мав оклад у 12 тис. Його щомісячна премія складала 16-20 тис грн. Також присутні доплати за вислугу і високі досягнення. За той самий час у 2021 році посадовець мав нижчий оклад, але значно вищі премії.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради п'ять місяців війни отримував оклад в 12 тис. грн і премію розміром 12-22 тис. Минулого року чиновник мав нижчий оклад, але значно вищу премію.

Дані про зарплати ще одного заступника міського голови і секретаря міськради можна побачити на фото нижче.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" подала запит до Рокитнянської селищної ради щодо розміру заробітних плат керівників громади та отримала відповідь, яка не дуже сильно все прояснила.


Читати "Моя Київщина" у Facebook