#

Президент ФК "Колос" балотуватиметься в Київську облраду від партії Юлії Тимошенко

01.08.2020 15:02
Президент ФК "Колос" балотуватиметься в Київську облраду від партії Юлії Тимошенко
Андрій Засуха

Син подружжя ексгубернатора Київщини і екснародної депутатки України Анатолія і Тетяни Засухи Андрій піде на вибори в колегіальний орган столичної області від партії "Батьківщина"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть". 

Новий член команди Тимошенко відомий в регіоні не менше ніж його батьки - він голова Футбольної федерації області, активний бізнесмен і президент футбольного клубу "Колос" Ковалівка ". На рідній для сім'ї Засух Васильківщині впевнені, що в разі потрапляння до Київоблради Андрія спробують посадити в крісло спікера.

Про появу Андрія Засухи в команді біло-сердечних KV повідомив народний депутат, голова Київської обласної організації партії "ВО" Батьківщина" Костянтин Бондарєв:

Ми ведемо переговори в тому числі з Андрієм Засухою. Він погодився бути членом нашої команди, і він не єдиний, є ще багато людей, які також вирішили до нас приєднатися. Я розраховую, що вийде дуже хороший результат. Однак всі деталі, в тому числі хто піде під яким номером, ми зможемо розповісти вже після конференції, яка має відбутися у вересні.

Також Бондарєв сказав, що Андрія Засуху вважають однією з сильних кандидатур, тому що Андрій вже багато чого домігся і за лічені роки вибив свою футбольну команду "Колос Ковалівка" в Лігу Європи. Це одне з багатьох його досягнень.

Як пишуть в телеграм-каналі "Вечірній Васильків", екснародний депутат України (VI скликання) Тетяна Засуха домовилася безпосередньо з главою "ВО" Батьківщина" про висунення свого сина, Андрія Засухи, кандидатом від цієї партії на главу Київської обласної ради на місцевих виборах.

З 100% впевненістю повідомляємо, що Тетяна Засуха досягнула особистих домовленостей з Юлією Тимошенко в результаті яких її син Андрій Засуха очолив Васильківську "Батьківщину" і буде балотуватися 1 номером до Київської обласної ради. Тетяна Засуха планує по результатам виборів зробити сина головою облради. Кандидатом на голову Васильківської ОТГ від "Батьківщини" і Засух буде висунуто Наталію Баласинович. Плани амбітні. Що ж поживемо-побачимо, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 29 липня футбольна команда "Колос" із села Ковалівка Васильківського району в овертаймі перемогла футболістів із Маріуполя та здобула право брати участь у Лізі Європи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram