#

Президент передасть для реабілітаційного центру у Бородянці $100 тисяч премії за медаль Свободи

22.08.2022 18:30
Президент передасть для реабілітаційного центру у Бородянці $100 тисяч премії за медаль Свободи
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський передасть премію $100 за медаль Свободи, яку йому присудили у Конституційному центрі США, на відбудову реабілітаційного центру у Бородянці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт Президента, про це Володимир Зеленський заявив під час форуму "Захисники. Перекличка", який відбувається в межах 5-го Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму "Там, де ми – там Україна".

Глава держави сказав:

Конституційний центр США присудив мені медаль Свободи 2022 року і премію у розмірі 100 тисяч доларів. Я вважаю, що це відзнака не мене особисто, це – відзнака хоробрості всього українського народу, наших Збройних сил, прагнення всіх наших людей бути вільними. А тому я погодився прийняти цю відзнаку лише від імені усіх українців і направляю цю премію на відбудову й відновлення реабілітаційного центру у Бородянці Київської області.

Також Президент планує зробити особистий внесок у розвиток системи реабілітації ветеранів. За його словами, суспільство має усвідомити роль ветеранів та їхній подвиг в ім’я усіх українців.      

Нагадаємо, що 18 представників Асоціації європейських міст "Eurocities" побували у деокупованих Ірпені, Бучі та Бородянці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram