#

Президент Порошенко звозив своїх депутатів на Броварщину

07.09.2018 10:57
Президент Порошенко звозив своїх депутатів на Броварщину

Президент Петро Порошенко провів зустріч з депутатами фракції "Блок Петра Порошенко" в державній резиденції "Залісся"

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "LB.ua".

За його словами, в своєму щорічному посланні до Верховної Ради Порошенко може озвучити "нові і несподівані меседжі щодо розвитку країни".

"Практично те, що я і передбачав у виступі президента, підтвердилося. Зокрема, він підкреслив, що головними напрямками його діяльності на сьогодні є побудова сучасної армії, отримання автокефалії української помісної церкви, а також розвиток української мови. В той же час президент акцентував на європейський вектор України і орієнтуванні на Північноатлантичний альянс. Також було сказано, що деякі речі, можливо, нові або якісь несподівані меседжі ви почуєте в посланні, яке буде в найближчі час ", - розповів Арешонков.

Депутат припустив, що Порошенко озвучить щорічне послання на наступному пленарному тижні 18-21 вересня.

"Ми розраховуємо, що це буде в вересні місяці, тобто через тиждень, коли буде сесійний тиждень. Про конкретний день не було сказано", - сказав Арешонков.

Він також зазначив, що безпосередньо Порошенко не торкався питання виборчої кампанії.

"Безпосередньо президент не говорив, що і як повинно бути, що ми стартуємо і так далі. Він якраз концентрував увагу в своєму виступі на тому, що він робить як Президент і що планує робити. По суті, це означає пряме проголошення його участі в виборчої кампанії? Можливо, так. Але безпосередньо це не звучало ", - додав Арешонков.

За його словами, участь у зустрічі з президентом взяли практично всі члени фракції. При цьому він спростував інформацію про присутність на зборах інших посадових осіб, включаючи прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, в кінці серпня Порошенко призначив главою свого передвиборчого штабу Віталія Ковальчука, першого заступника голови АП. Ковальчук буде займатися організаційними питаннями як на центральному рівні, так і на місцях, а Ігор Гринів буде керівником кампанії.

Детальніше про те, як починається новий політичний сезон, про президентські рейтинги, а також про те, чи виникне восени питання відставки прем'єра, читайте в матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіній "Прем'єри сезону".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: