#

Президент України вручив державну нагороду поліцейській Київщини (ВІДЕО)

21.03.2023 13:30
Президент України вручив державну нагороду поліцейській Київщини (ВІДЕО)
Фото з місця події

За особисту мужність та самовідданість боєць батальйону "Миротворець" Куропата Еллона нагороджена медаллю "Захиснику Вітчизни"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис поліції Київської області.

Указом Президента України, за особисту мужність та самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальній цілісності та вірності присязі Куропата Еллона нагороджена медаллю "Захиснику Вітчизни".

Свій бойовий досвід жінка отримала під час участі в антитерористичній операції у 2014 році. З початку збройної агресії армії рф на території України капітан поліції не змогла стояти осторонь та записалась до добровольчого батальйону МВС України, де пройшла тренування та відправилася на передову.

З початку повномасштабного вторгнення рф Куропата Еллона спільно із військовослужбовцями залучалась до несення служби на блокпостах Києва. Під час одного із таких чергувань капітан поліції врятувала тяжко пораненого військовослужбовця ЗСУ, власноруч зупинивши сильну кровотечу.

Однак із червня 2022 року жінка знову повернулася на Схід, аби продовжити вірно служити і захищати.

Вона бере участь в евакуації мирних жителів, надає домедичну допомогу особам, які страждають внаслідок ворожих обстрілів та протидіє диверсійним групам.

Пишаємося нашими героями, що стоять на захисті рідної землі від ворогів та вірно продовжують служити народу України! Героям слава!

Нагадаємо, що залишилася сама рятувати людей в окупації: Президент нагородив лікарку з Бучі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook