#

Президент України Зеленський розповів про погоду на Київщині

27.11.2023 10:10
Президент України Зеленський розповів про погоду на Київщині
Фото з мережі інтернет

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до народу України розповів про негоду, яка вирує у кількох регіонах, та ситуацію на фронті 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Главком.

У своєму недільному зверненні до українців Президент запевнив, що у всіх постраждалих областях: Київській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській областях - уже розгорнуті та працюють оперативні штаби. Володимир Зеленський також закликав громадян України звертатися за допомогою до уповноважених структур.

Президент зазначив:

Сьогодні на значній території нашої держави надзвичайно складні погодні умови. Особливо складно в південних регіонах України. Працюють і працюватимуть цілодобово наші підрозділи ДСНС України, Національна поліція, комунальні служби та місцева влада. Я прошу всіх громадян України в районах, де панує негода: будь ласка, будьте максимально обережними. За потреби, будь ласка, звертайтеся до ДСНС України, Національної поліції, до інших наших державних і комунальних структур. Щойно буде можливо, наші енергетики відновлять подання електрики всім містам і селам, у яких через негоду зараз є тимчасове знеструмлення.
Станом на цей час це близько 400 населених пунктів у десяти областях. Зокрема, в Одеській, Миколаївській, в Кіровоградській, в Черкаській, Київській областях уже розгорнуті та працюють оперативні штаби. На дороги, де це потрібно, виведено спецтехніку. Я хочу подякувати всім, хто і зараз задіяний, і завтра працюватиме, щоб захистити від цієї негоди й щоб якнайшвидше повернути нормальне життєзабезпечення всім нашим українським громадам.
Зараз, коли так складно, коли такі умови, усі ми маємо бути особливо вдячними тим, хто тримає оборону нашої держави, хто здійснює українські наступальні операції, хто на бойових позиціях, на бойових постах, чергує в мобільних вогневих групах та в усіх інших наших підрозділах, які бережуть Україну, життя нашої держави й нашу незалежність.

Нагадаємо, що у ніч на 25 листопада повітряна тривога на Київщині тривала понад шість годин через російську масовану атаку БпЛА.

Читати "Моя Київщина" у Telegram