#

Президент Зеленський залишився без житла

08.07.2020 16:22
Президент Зеленський залишився без житла
Фото з мережі Інтернет

Президент Володимир Зеленський продав земельну ділянку та нерухомість дружині заступника голови фракції "Слуга народу" Валентині Кісєль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українська правда"

Президент Володимир Зеленський задекларував 13,47 млн ​​грн доходу від продажу ділянки землі з якимсь нерухомим майном. Про це він повідомив у деклараціях (перша, друга) про зміни в майновому стані.

У документах зазначено, що 2 липня Кісєль купила у президента земельну ділянку за 1 мільйон 356 тисяч гривень та нерухоме майно за 12 мільйонів 114 тисяч гривень.

В останній поданій повній декларації Зеленський вказав, що володіє тільки однією ділянкою 1200 кв. метрів в Іванковичах Київської області, яку придбав 11 років тому за 702 000 грн, і розташованим там будинком (354 кв. м), придбаним 12 років тому за 815 000 грн.

Покупець майна Зеленського Валентина Дмитрівна Кісєль є повною тезкою дружини заступника голови фракції "Слуга народу" Юрія Кісєля. Інформації про суттєву зміну майнового стану сім'ї нардепа Кісєля на сайті Єдиного держреєстру декларацій поки немає.

Нагадаємо, що 28 червня з нагоди Дня Конституції України президент Володимир Зеленський нагородив чотирьох жителів столичної області. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram