#

Президенти чотирьох країн відвідали зруйновану росіянами Бородянку (ФОТО)

13.04.2022 18:00
Президенти чотирьох країн відвідали зруйновану росіянами Бородянку (ФОТО)
Фото з місця події

Президент Польщі Анджей Дуда та президенти Естонії Алар Каріс, Литви Гітанас Науседа та Латвії Егілс Левітс приїхали в Україну та відвідали Бородянку на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал Дениса Шмигаля та соцмережі лідерів держав.

Зокрема фото візиту оприлюднила канцелярія президента Польщі. Разом із європейськими лідерами був прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Президент Литви після візиту написав:

Відвідав сьогодні Бородянку. Ось де темна сторона людства показала своє обличчя. Жорстокі воєнні злочини, вчинені російською армією, не залишаться безкарними. Воєнні злочинці мають переслідуватися на міжнародному рівні. Тримайся, Україно.

Денис Шмигаль після відвідин селища зазначив, що лідери говорили про необхідність запровадження масштабних санкцій, які допоможуть зупинити війну. Прем'єр також наголосив на необхідності якнайшвидшого відновлення України та передачі їй арештованих коштів рф.

Чотири президенти приїхали до України 13 квітня. Поїздку організувала Польща, яка разом з Україною забезпечувала її логістику та безпеку.

Нагадаємо, що у Бучі під Києвом триває ідентифікація тіл українців, розстріляних та закатованих російськими військовими.

Зображення

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram