#

При перевірці підприємства на Бучанщині виявили 30 порушень

03.11.2021 18:20
При перевірці підприємства на Бучанщині виявили 30 порушень
Фото з мережі інтернет

У ТОВ "Завод офісного приладдя "Арніка", яке виготовляє офісне приладдя і розташоване в селі Озера Бородянського району, виявили 30 порушень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Головні державні інспектори провели планову перевірку на підприємстві. Посадові особи перевіряли дотримання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.

Під час перевірки виявлено 30 порушень. Серед них: відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (КТП-623), відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (в електроустановках і на лініях напругою понад 1000 В), відсутній дозвіл на технічне обслуговування обладнання підвищеної небезпеки (устаткування напругою понад 1000 В), відсутній дозвіл на експлуатацію обладнання що працює під тиском (ресівер), відсутній перелік інструкцій з охорони праці та інші.

Після перевірки головні державні інспектори склали акт, вручили припис. Головне управління Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону.

Нагадаємо, що 29 жовтня у Бучанському районі правоохоронець вимагав хабар за звільнення чоловіка від кримінальної відповідальності та повернення заарештованої автівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: