#

Приймальні відділення Київщини поповнилися новим діагностичним обладнанням

25.05.2021 12:49
Приймальні відділення Київщини поповнилися новим діагностичним обладнанням
Фото з мережі Інтернет

У рамках програми Президента "Велике будівництво" для дев’яти приймальних відділень Київщини закупили комп’ютерні томографи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Опорні медзаклади у Вишгороді, Обухові, Переяслав-Хмельницькому, Миронівці, Іванкові, Ірпені, Макарові та Тетієві нове обладнання вже отримали. Поставка до Білоцерківської міської лікарні №2 наразі очікується.

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" в опорних лікарнях Київщини не лише модернізували приймальні відділення, а й закупили для них нове діагностичне обладнання.

Очільник КОДА Василь Володін зазначив, що це значний плюс, який дозволить медикам якісніше проводити обстеження і, відповідно, призначати лікування. До того ж і самі пацієнти зможуть проходити комп’ютерну томографію на місцях, не витрачаючи час і кошти на поїздку до інших медзакладів.

Варто додати, що закупівлю комп’ютерних томографів проводило Міністерство охорони здоров’я України.

Натомість департамент охорони здоров’я Київської облдержадміністрації за кошти субвенції з державного бюджету придбав для опорних закладів регіону 11 апаратів ультразвукової діагностики і 10 цифрових рентгенів.

Нагадаємо, що збірна Київщини з футболу перемогла на всеукраїнському чемпіонаті серед старост громад.

Читати "Моя Київщина" у Telegram