#

Прикордонники Київщини вилучили в українців, які їхали до столиці, наркотики та зброю

15.07.2022 19:15
Прикордонники Київщини вилучили в українців, які їхали до столиці, наркотики та зброю
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прикордонники продовжують виявляти осіб, які їдуть в сторону Києва та мають зі собою заборонені предмети та речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку «Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Прикордонники у громадянина України 1992, казаха 1987 та грузина 1983 року народження прикордонники виявили повністю підроблене водійське посвідчення видане на їх установчі дані. Громадяни розповіли, що липові документи придбали через мережу інтернет.

А на чотирьох українців спрацювали службові собаки натреновані на пошук наркотичних засобів. Як з'ясувалося двоє чоловіків 1999, один 1991 та один 1970 року народження приховали в особистих речах марихуану та амфетамін. В одного з чоловіків в рюкзаку крім амфетаміну прикордонники виявили гранату, ніж та набої.

Правоохоронці виявлене вилучили, а громадян передали компетентним органом для складання матеріалів кримінальної справи.

Нагадаємо, що студентку 4 курсу факультету ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету відрахували із закладу, бо вона підтримала ворожі наміри росії щодо захоплення України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook