#

Прикордонники на Київщині виявили наркотичні речовини

20.03.2023 10:40
Прикордонники на Київщині виявили наркотичні речовини
Фото з мережі Інтернет

Наркотичні речовини виявили прикордонники на Київщині у п'ятьох громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ".

За результатами перевірки у громадян України 1989 та 2000 року народження прикордонники за допомогою службових собак натренованих на пошук наркотичних засобів виявили нарковмісні пігулки та наркотичну сіль.

Для складання матеріалів справи за ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" чоловіків передали співробітникам Нацполіції.

Ще у двох громадян України 1983 та 2000 року народження правоохоронці зафіксували стан наркотичного сп'яніння під час керування ними транспортним засобом, а в одного громадянина України 1981 року народження зафіксували стан алкогольного сп'яніння.

Під час перевірки документів українця 1979 року народження спрацювала одна із баз даних. З'ясувалося, що чоловік перебував у розшуку за переховування від слідства.

Для подальших правових дій усіх громадян передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, що на Бориспільщині затримали драгдилера, який виготовляв психотропні речовини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram