#

Прикордонники в "Борисполі" виявили іноземців з чужими паспортами (ФОТО)

26.04.2021 09:20
Прикордонники в "Борисполі" виявили іноземців з чужими паспортами (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 24 квітня, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники виявили двох іноземців з чужими паспортами та підробленими ID-картками громадян Франції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

Двоє громадян Ірану прилетіли авіарейсом "Мінськ-Київ". Під час перевірки документів прикордонники виявили чоловіка та жінку, які пред’явили чужі французькі паспорти, на яких навіть були не їх фото. При цьому згодом стало зрозуміло, що іноземці мали з собою свої справжні документи.

Таким чином, 36-річна жінка надала прикордонникам чужий закордонний паспорт, виданий на ім’я майже на 10 років молодшої за себе громадянки Франції. Її 32-річний чоловік надав закордонний паспорт 29-річного громадянина Франції. Крім того, у іранців також були підроблені ID-картки громадян Франції, але на них були вже їхні фото.

Правоохоронці з’ясували, що Київ – не кінцева точка чоловіка та жінки. Вони слідували трансферним маршрутом "Мінськ-Київ-Єреван" за своїми дійсними закордонними паспортами. Проте за підробними паспортами, замість Єревана, вони планували потрапити в Амстердам.

Чужі паспорти громадян Франції, а також підроблені французькі ID-картки вони придбали у Стамбулі, віддавши за кожний по 10 тисяч доларів.

Прикордонники вилучили паспорти на заборонили в’їзд на територію України на три роки. Окрім того, вони повернули іноземців зворотнім рейсом замість Амстердаму.

Нагадаємо, що у місті Бориспіль Держприкордонслужба зрізними підрозділами правоохоронних органів викрили схему переправи громадян країн міграційного ризику до України літаком.


Читати "Моя Київщина" у Facebook