#

Прикордонники затримали громадянина Росії, який незаконно вирубав ліс на Київщині (ФОТО)

08.11.2020 17:25
Прикордонники затримали громадянина Росії, який незаконно вирубав ліс на Київщині (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно неподалік селища Луговики Поліського району прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону зупинили транспортний засіб, вщерть завантажений деревиною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Під час перевірки документів у трьох осіб, які перебували у вантажному мікроавтобусі, з’ясувалося, що жодних дозволів на ліс та його заготівлю у чоловіків не було. Окрім цього, один з правопорушників виявився громадянином Росії, який, відповідно до законодавства, перевищив законні терміни перебування в Україні.

На місце правопорушення охоронці кордону викликали співробітників поліції, які вилучили транспортний засіб та близько трьох кубометрів кругляку хвойної породи.

На громадянина РФ складено адміністративні документи за порушення ч.1 ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» рішення за якими приймуть фахівці Державної міграційної служби України.

Також прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення в діях чоловіків ознак кримінальних правопорушень за ст. 185 ККУ «Крадіжка» та 246 ККУ «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що Київська обласна ТВК ігнорує розбіжність кількості голосів у протоколах.



Читати "Моя Київщина" у Facebook