#

Приносять сміття до мосту і кидають у річку: в Обухові активісти назбирали 7 мішків відходів (ФОТО)

09.02.2022 20:30
Приносять сміття до мосту і кидають у річку: в Обухові активісти назбирали 7 мішків відходів (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 9 лютого, в Обухові у районі мостка через Кобриню біля автошколи на вулиці Гайдамацькій активісти назбирали 7 мішків сміття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Козленко у Facebook.

Під час еко-десанту активісти назбирали 7 мішків сміття із річки та прибережної території біля мосту. Частина сміття вмерзла в лід, тому його доведеться вибрати наступного разу.

Автор допису коментує:

Без роботи тут не залишимось. Окремо про той "народ", який я зву вже давно "жлобопітек" звичайний. Воно є, існує, нікуди не поділося. Якщо раніше воно викидало своє домашнє сміття в лісок, то зараз приносить до мостка і кидає в річку.

Володимир Козленко наголошує, що такої ситуації із неконтрольованим викиданням сміття де заманеться, не повинно бути у ХХІ ст в освіченому культурному суспільстві. Він звертається із проханням до робітників ОМВР:

Забрати ці мішки зі сміттям біля мостка на в'їзді на вулицю Гайдамацька, оскільки за вивіз сміття ми регулярно сплачуємо. Дякую за розуміння.

Нагадаємо, що жителів Обухова закликають долучитися до акції "Подаруй книгу бібліотеці" з нагоди Міжнародного дня дарування книг, який пройде 14 лютого.




Читати "Моя Київщина" у Facebook