#

Присяжнюк навідався на ринок Азарова у Петропавлівській Борщагівці

05.12.2019 14:51
Присяжнюк навідався на ринок Азарова у Петропавлівській Борщагівці
Фото з місця події

Нещодавно ексголова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк завітав на ринок "Столичний" у Петропавлівській Борщагівці, який належить колишньому прем'єр-міністру Миколі Азарову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Анатолія Присяжнюка у Facebook.

Анатолій Присяжнюк поділився своїми враженнями від відвідування ринку "Столичний" в соціальній мережі. Також він розповів про початок реалізації проєкту нового гуртового ринку на території Києво-Святошинського району:

"Пригадую, будівельні роботи тоді кипіли цілодобово. І вже в липні 2011-го в експлуатацію було введено першу чергу гуртового сільськогосподарського ринку «Столичний» за товарними напрямками овочі та фрукти. А ще через рік запрацювали молочний, м’ясний та рибний павільйони".

За сім років роботи "Столичний" суттєво набрав обертів. Нині це — наймасштабніший в Україні ринок свіжих продуктів, що працює 24 години на добу та забезпечує покупців не лише вітчизняними продуктами, але й з різних куточків світу. Ексголова КОДА висловив захоплення стрімким розвитком "Столичного":

"Тут ведуть діяльність сотні компаній, які спеціалізуються на дистрибуції, виробництві, імпорті та експорті свіжих і заморожених продуктів. Ринок користується популярністю серед киян та мешканців області — сьогодні в цьому вкотре переконався, відвідавши "Столичний". Приємно бачити, як проект розвивається та головне — приносить користь людям".

Також нагадаємо, що екс-голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк приїхав у Київську області до свого товариша.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: