#

Про ексмера Ірпеня Карплюка зняли кіно (ВІДЕО)

30.06.2021 14:20
Про ексмера Ірпеня Карплюка зняли кіно (ВІДЕО)
Володимир Карплюк

У 2016 році у центрі Києва жорстоко вбили відомого журналіста Павла Шеремета, але замість того, щоб розслідувати цю справу, правоохоронці стали проводити обшуки в Приірпінні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Інформаційне агентство ITV"у Facebook.

У дописі розповідається, що  20 липня 2016 року Україну підірвала шокуюча новина – у центрі Києва жорстоко вбили відомого журналіста Павла Шеремета. Але вже наступного дня всі ЗМІ говорили не про резонансне вбивство, а про масові обшуки в Приірпінні, зокрема, в оселі та кабінеті тодішнього Ірпінського міського голови Володимира Карплюка.

Далі зауважується, що журналісти вирішили дізнатися, чому замість розслідування справи Шеремета Генпрокуратура на чолі з Юрієм Луценком взялася за мера Ірпеня, та що стоїть за тривалим переслідуванням Володимира Карплюка прокурорами.

Нагадаємо, що колишній мер міста Ірпінь Володимир Карплюк у своєму дописі у соцмережі фейсбук поділився оцінкою нинішнього очільника міста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram