#

Продавала пальне: жителька Вишгородщини ошукала більше 80 людей на 4 млн грн

31.08.2022 15:50
Продавала пальне: жителька Вишгородщини ошукала більше 80 людей на 4 млн грн
Фото з місця подій

Із березня 2022 року жителька села Новосілки Вишгородського району організувала шахрайську схему з продажу дизельного палива та бензину, здійснюючи закупівлю у постачальника у великих об’ємах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликаням на пресслужбу Нацполіції.

Налагодивши схему продажу пального за заниженою ціною, зловмисниця перестала надавати товар замовникам після отримання оплати. Зв весь час жінка ошукала більше 80 людей на суму понад 4 млн грн.

Голова поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Клієнти спокушалися на занижену ціну товару, замовляли пальне тоннами, платили кошти, та зрештою лишались ні з чим, адже зловмисниця тільки "годувала" обіцянками як замовників, так і постачальників.

За фактом шахрайства слідчі Вишгородського РУП спільно із колегами Броварського РУП за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозри у 83-х епізодах [ч.1,2,3 ст.190 ККУ]. Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушниці.

Також поліцейські перевіряють причетність шахрайки до аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що у Козаровичах на Вишгородщині почав роботу волонтерський рух "Добробат", який допомагає людям відбудовувати пошкоджені домівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram