#

Продавців Бородянщини за реалізацію алкоголю дітям протягнули до відповільності

06.05.2021 20:05
Продавців Бородянщини за реалізацію алкоголю дітям протягнули до відповільності
Фото з місця події

На території Бородянщини працівники поліції перевірили заклади торгівлі на наявність ліцензій щодо продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Правоохоронці у ході спілкування з продавцями та власниками торговельних закладів зробили акцент на необхідності дотримання законних вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім.

Під час проведення рейду працівниками поліції Бучанського районного управління поліції було виявлено факти продажу слабоалкогольних напоїв неповнолітнім особам.

У зв'язку з цим на працівників торгівлі, котрі здійснювали продаж заборонених товарів, складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч.2 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП.

Нагадаємо, що 29 квітня працівники Бородянського РВ ГУ ДСНС здійснили профілактичний захід із запобігання виникнення пожеж у природніх екосистемах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram